HTML

UNI-Plus

A blog az UNI-Plus programjainak, rendezvényeinek részletesebb, pontosabb leírását tartalmazza.

Friss topikok

A jövő generáció diáknagykövete

2013.08.09. 12:56 UNIPlus

Szeretsz kiemelkedni a többiek közül? Elsőként mész be a buliba és utolsóként jössz el? Kreatívnak tartod magad?

Ha ezekre mind igen a válasz, akkor Te vagy a mi emberünk, neked találtuk ki a „jövő generáció nagykövete” címet!

b2b0k244puYPwant.jpg

Mire jó a nagyköveti cím?

Ha te leszel a 10 közül az egyik nagykövetünk, akkor olyan ajándékokat kaphatsz, olyan helyekre juthatsz el és olyan dolgokat próbálhatsz ki, amiket nem hogy e nélkül nem tehetnél meg, de jó eséllyel eszedbe sem jutna, hogy ilyen létezik egyáltalán.

Olyan információkhoz juthatsz hozzá, amelyek nagyban elősegítik későbbi boldogulásodat, és a diploma megszerzése után javítják majd esélyeidet a munkaerőpiacon.

Ezen kívül exkluzív már-már luxusszámba hajló szórakozási lehetőségeket is biztosítunk nagyköveteinknek – nem véletlenül szerepel a pályázati anyag kulcsszavai között a yacht és a limuzin! ;)

Mibe kerül ez neked?

SEMMIBE, mi adunk neked! - Joggal merül fel a kérdés, hogy Neked mindezért cserébe mennyi időt, pénzt, energiát kell befektetned nagykövetként. Nos, gyakorlatilag SEMENNYIT. A programokat mi szervezzük, Neked annyi dolgod van, hogy eljössz, és jól érzed magad – valamint a diákság „arcaként” képviseled generációdat.

Első rendezvényünk augusztus 15-én indul Budapesten, majd egy balatoni kitérő után 16-án, szintén Budapesten zárul. A nagyköveteknek csak a Budapestre utazást és az onnan való hazajutást kell megoldania – minden mást mi állunk (szállás, étkezés, utazás, programok)!

Az év során rendezünk még hasonló típusú és terjedelmű rendezvényeket nagyköveteinknek. Azt kérjük minden nyertestől, hogy az évközi események közül mindenki legalább 3-on vegyen részt. Sem a rendezvények előtt, sem az után nem igényel idő- vagy energia-befektetést a nagyköveti cím használata.

Összesen tehát 4x1,5 napnyi elfoglaltságot jelent számodra a teljes év során az, ha te vagy a jövő generáció egyik diáknagykövete.

Hogyan tudsz pályázni?

A http://uni-plus-hu/nagykovet oldalon megtalálod a száraz, hivatalos leírást. A lényeg röviden annyi, hogy komolyabb megkötések nélkül, a linken felsorolt kulcsszavak használatával kell elkészítened egy művet. A műfaj teljesen szabad, bármilyen alkotást szívesen veszünk. Minél ötletesebb, egyedibb, annál jobb!

Várjuk a jelentkezésedet, vasárnap éjfélig még pályázhatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uni-plus.blog.hu/api/trackback/id/tr325453680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása